OM OSS

Grillserien Everdure by Heston Blumenthal kommer att ändra sättet du grillar på. För alltid. Heston jobbade nära ingenjörer och designers, för att skapa den perfekta, moderna grillen. Resultatet finner du här. Serien består av både snabbstartande kolgrillar och praktiska gasolgrillar, som är designade helt från grunden. Alla typer av grillar kombinerar den senaste teknologin med estetik och användarvänlighet. Man har verkligen tänkt på detaljerna som ger dig den bästa grillupplevelsen.

UTOMHUSMATLAGNING FÖR ALLA

Heston Blumenthal är en av världens mest berömda kockar. Han har inspirerat en hel generation av matälskare med sin förmåga att göra matlagning till en föreställning; ett äventyr för alla.

Hans restaurang i Berkshire i England, The Fat Duck, har mottagit inte mindre än 3 Michelin-stjärnor. Själv har Heston mottagit ett hederspris av Drottning Elizabeth II, för att göra brittisk gastronomi ära.

Hestons matlagning följer aldrig normerna. Han utmanar och skjuter konstant fram de kulinariska gränserna. Han "leker med maten" och gör varje måltid till ett helt teaterstycke. Matlagning ska vara informellt, underhållande och mycket utsökt. I samarbete med Everdure har den engelske stjärnkocken nu utvecklat en grillserie som kommer att göra din utomhusmatlagning till en känslosam upplevelse.

fusion

Grillserien är Michelin-värdig. Jag har införlivat alla mina favorittekniker, så att din utomhusmatlagning kan nå nya höjder.

signature

Vi presenterar

FRAMTIDENS GRILL

 • HUB

  KOLGRILL MED ELEKTRISK TÄNDNING

  HUB
 • HUB II

  Electric Ignition Charcoal Barbeque

  HUB II
 • FUSION

  KOLGRILL MED ELEKTRISK TÄNDNING PÅ METALFOT

  FUSION
 • CUBE

  TRANSPORTABEL KOLGRILL

  CUBE
 • FURNACE

  GASOLGRILL PÅ STATIV MED 3 BRÄNNARE

  FURNACE
 • FORCE

  GASOLGRILL PÅ STATIV MED 2 BRÄNNARE

  FORCE
Scroll To Top