charcoal

4K

ELEKTRISK TÄNDNING
GRILLA MED TRÄKOL

Inspirerad av den 4000-åriga traditionsrika Kamado-stilen med handgjord keramik till matlagning, är 4K utvecklad med öga för den forntida tekniken, kombinerat med nutidens intelligens och teknologi.

charcoal

HUB II

ELEKTRISK TÄNDING
KOLGRILL

Lyft grillupplevelsen till nya höjder med HUB II - nu med automatisk upp/ner-justering av rotisseriet, så tillagningen blir enkel.

charcoal

HUB™

ELEKTRISK TÄNDNING
GRILLA MED TRÄKOL

Oavsett om du ska grilla biffar, tillaga något mer ambitiöst - eller löpa linan ut med ett revolutionerande rotisseri, är HUB™ perfekt för utomhusnöje med familj och vänner.

charcoal

FUSION™

ELEKTRISK TÄNDNING
GRILLA MED TRÄKOL

Oavsett om du är en erfaren användare, eller aldrig har provat att använda en kolgrill förut, kommer du med säkerhet att falla för enkelheten och stilen på FUSION™. Namngiven efter den innovativa kombinationen av kol och elektricitet, har grillen fördelarna från båda - och levererar en extraordinär grillupplevelse.

charcoal

CUBE™

TRANSPORTABEL
KOLGRILL

Nu kan du njuta av en autentisk kolgrill-tillagning "i farten". Den transportabla CUBE™ är tillverkad speciellt för den improviserade grillutflykten. Med integrerat livsmedelsgodkänt förvaringsutrymme, bambuskärbräda och brännkammare i porslinsemalj, blir den lätt att förvara, ställa upp, tillaga och rengöra - allt medan kromhandtagen håller värmen ifrån sig och gör det lätt att röra på sig under tillagningen.

Scroll To Top